Palokan Kotipalvelu pesee myös matot Jyväskylässä

Lisäpalvelumme kotisiivouksen kaveriksi

Kun käymme teillä siivoamassa, voimme samalla auttaa myös muissa arjen askareissa.

Mattojenpesupalvelu

Teemme yhteistyötä Jyväskylän Kotimattopesulan kanssa, jonne voimme vielä mattonne pesuun. Tämä palvelu on suunnattu erityistesti sopimussiivousasiakkaillemme. Sovitun siivouksen yhteydessä viemme matot pesuun ja tuomme ne seuraavalla siivouskerralla puhtaina ja kuivattuina takaisin. Helppoa, eikö totta?

Lahjakortti

Meiltä saa ostaa siivouslahjakortteja. Mikäpä voisikaan olla ihanampi lahja kiireiselle perheenpyörittäjälle, kun lahjaksi saatu siivottu ja puhdas koti! Lahjakortin voit ostaa haluamallesi tuntimäärälle. Esimerkiksi 4 tunnin siivouslahjakortti maksaa 174 € (sis.alv. 24%).  Lahjakortin saat ostettua joko laittamalla meille viestiä info@palokankotipalvelu.fi tai soittamalla 0400 514455.

AvalonCoating-pinnoitukset Jyväskylässä

Pyynikin Kotipalvelu pinnoittaa AvalonCoating-menetelmällä
Palokan Kotipalvelu hoitaa myös AvalonCoating-pinnoitukset

Haluatko, että kotisi pysyy puhtaana pidempään? AvalonCoating-pinnoitus on toimiva ja edullinen ratkaisu kodin eri tilojen puhtaanapitoon.

AvalonCoating-pinnoite muodostaa tason pintaan suojaavan kalvon, joka estää lian ja mikrobien tarttumista. Näin pinnat pysyvät puhtaana pidempään ja siivouksesta tulee helpompaa. AvalonCoating-pinnoitus siis antaa sinulle siistimmän kodin vähemmällä siivoamisella!

Pinnoituksella voidaan suojata erityisen hyvin esimerkiksi kylpyhuoneen ja  keittiön pinnat. Muita pinnoitettavia kohteita ovat WC, kodinhoitohuone sekä ikkunat, peilit ja lattiat.

Palokan Kotipalvelu tekee pinnoituksia Jyväskylän alueella. Lue lisää pinnoituksesta AvalonCoatingin verkkosivuilla tai ota meihin yhteyttä ja pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille kotiisi!